Aanmelden nieuw lid

Aanmelden lidmaatschap MVVH

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. U kunt het formulier ook  doenloaden  en printen. Graag ontvangen wij uw aanmelding dan via siraterces.[antispam].@mvvh.nl.


Naam: Download aanmeldformulier MVVH
Type: pdf
Grootte: 156 kB
 Download

Aanmeld formulier Lidmaatschap MVVH

mvvh

Secretariaat MVVH:
p/a AirBet
Plesmanstraat 12
7903 BJ Hoogeveen
secretaris@mvvh.nl

Algemene informatie

De MVVH (opgericht in 1988) is gevestigd bij Airbet op het Vliegveld Hoogeveen (ICAO code EHHO). Het Vliegveld Hoogeveen beschikt over een  1190 meter lange grasbaan (09-27). Deze baan wordt voornamelijk gebruikt voor recreatievluchten (rondvluchten, privévluchten, zweefvliegen en parachute springen) . En natuurlijk door de leden van de MVVH.

Doelstelling MVVH
De doelstelling van de MVVH is het bevorderen van de sportvliegerij in het algemeen en in het vliegen in clubverband in het bijzonder. Om deze doelstelling te behalen is het volgende te verwachten van de MVVH:

  • toegang voor iedereen die actief vliegt of gevlogen heeft (zowel vliegers, leerlingvliegers en voormalig vliegers).
  • jaarlijks een aantal clubvluchten, waarbij gestreefd wordt naar circa 8 clubvluchten per jaar.
  • gebruik van de vluchtsimulator bij Airbet.
  • voor nieuwe leden in opleiding (student pilots) die gebruik maken van de landingsregeling biedt de MVVH de mogelijkheid om de daaraan verbonden kosten te spredien over 2 jaren.
  • gezelligheidsevenementen en activiteiten, zoals een jaarlijkse bowlingavond, de touch & go dagen, sunset flying met barbecue en diverse bijscholingsavonden.
  • het "MVVH risicofonds" dat aan clubleden na het veroorzaken van schade, na beoordeling van het bestuur, een gedeeltelijke vergoeding biedt van het bedrag waarvoor het lid aansprakelijk wordt gesteld.

 

Automatische incasso van deze rekeningen is voorwaarde voor het lidmaatschap.

 

Aanvullende gegevens

Door inzending van dit formulier geeft u aan de penningmeester van de MVVH toestemming om de verschuldigde contributie MVVH, kosten van de landingsregeling en voor eventuele eigen bijdragen voor evenementen. Deze eigen bijdragen staan, zover van toepassing, bij de evenementen vermeld. U behoudt onverminderd het recht om afschrijvingen waarmee u niet akkoord kunt gaan op uw rekening terug te boeken. Tevens verklaart u akkoord te gaan met de statuten van de MVVH, deze kunt u opvragen bij de secretaris van de mvvh: secretaris@mvvh.nl.

Het lidmaatschap van de MVVH loopt van 1 januari tot en met 31 december van een kalenderjaar. Opzeggingen dienen voor 1 december door het secretariaat ontvangen te zijn.

 

 


Beveiligingscode Beveiligingscode